Esteu aquí

Contacte

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem, i en enviar aquest formulari consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències/fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos i activitats informatives”) amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada en base al vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en informar els camps "el vostre nom" i "La vostra adreça electrònica" ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

 

 

#menjodemercat

  Subscriu-te al canal RSS

 

 Oficina del Programa Educatiu

687 14 88 89

 programaeducatiu@menjodemercat.cat